kopieringDatamængderne er de seneste år kun blevet større og større. Arbejder man med video i HD-kvalitet, kommer man ofte ud for at skulle overføre filer, som snildt kan fylde 6-10 GB. eller mere. Og så er der dagene, hvor man får en harddisk ind ad døren, som er formateret til MAC, og derfor ikke kan læses på PC.

Så her er to gratis programmer som jeg på det seneste har haft stor glæde af, når store datamængder skal flyttes fra en disk til en anden.

TeraCopy
TeraCopy er et lille program, der fungerer som erstatning for Windows’ standard-kopieringsværktøj. TeraCopy kopierer filer med den højst mulige hastighed, og giver et godt overblik over, hvor lang tid der er igen. Derudover er der muligheder for at pause og genoptage kopieringen, samt at sætte TeraCopy til at slukke computeren, når overførslen er overstået.

HFSExplorer
Endeligt et program der gør det muligt at overføre filer til PC fra en mac-formateret disk eller USB-stick. HFSExplorer kan give adgang til diske som er formateret som HFS (Apple’s Hierarchical File System), HFS+ eller HFSX, og derefter kan man kopiere filer og mapper til PC. Programmet er langt fra så avanceret som det populære MacDrive. Til gengæld er det gratis, hvor MacDrive koster 50 dollars, hvis man vil benytte det efter en 5 dages prøveperiode.

Kategorier: BLOGForside

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *