Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, nærbillede

Jeg var lige ved selv at glemme det, men i disse uger (eller også var det i sidste måned..?) har jeg 25 års jubilæum i dansk tv. Det er næppe den store statshemmelighed, at jeg trådte mine barnesko – i bogstaveligste forstand – på den københavnske lokal tv-station, TV STOP. I efteråret 1995 kom jeg i en uges erhvervspraktik i 10. klasse på TV STOP, og jeg havde på forhånd besluttet, at de måtte slæbe mig ud derfra, hvis de skulle af med mig igen. Heldigvis var der nogle af de noget ældre tv-stoppere, der trods alt kunne se et eller andet potentiale i mig, og jeg fik lov til at komme der dagligt efter skoletid. Som trofast seer kendte jeg næsten udsendelsesarkivet bedre end dem som havde lavet programmerne, og jeg startede med at rydde op og lave orden i det omfattende arkiv. Derpå blev jeg tilrettelægger i Storbybio-redaktionen. I årene efter var jeg også et smut over søster-stationen, TV Kurt, inden jeg fik job som klippeassistent på Minerva Film og havde mit første lønnede tv-job som vært på en række undervisningsprogrammer på DR2, kaldet Sn@belABC-tv. I 2003 sang TV STOP på sidste vers, og jeg fornemmede at det også var på tide at få pudset færdighederne ordentligt af, så jeg for alvor kunne komme til at leve af det, som jeg havde knoklet så ihærdigt med, siden jeg var 16 år gammel. Så med allerede 7 års erfaring i bagagen, fik jeg – vist kun til min egen store overraskelse – en læreplads på TV 2, og resten er historie…

Jeg havde oprindeligt planer om at markere det her med en eller anden form for sammenkomst for nogle af alle de folk, som gennem de sidste 25 år har troet på mig og hjulpet mig til hvor jeg er i dag, både fra dagene på TV STOP, men også blandt de mange mennesker, som jeg sidenhen har arbejdet sammen med i branchen. Men I må foreløbigt nøjes med virtuelle hotdogs og fadøl ?? og et stort tak fra ham knægten, der herpå billedet dækker datamessen i Forum i 1996.
Kategorier: BLOG

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *