Ubuntu til TabletsEndnu en god grund til ikke at investere i en iPad, men i stedet vælge konkurrerende mærker som Asus’ Nexus 7 eller 10. I morgen udsender Ubuntu en betaversion på et styresystem til mobile platforme. TheVerge.com har set nærmere på herlighederne, og det ser rigtig lovende ud. Jeg har godt nok været fint tilfreds med Android Jelly Bean, som er præinstalleret på Nexus 7. Forleden kom sågar en opdatering (Jelly Bean 4.2.2), som bl.a. gav en markant forbedring i forhold til mine bluetooth lyd-streaming problemer.

Men hvis videoen herunder holder hvad den lover, så vil jeg da bestemt ikke afvise et skift til Ubuntu, når den officielle version udkommer i starten af næste år. Til den tid har min Nexus 7 jo også allerede levet længere, end hvad det meste elektronik får lov til i vore dage.

Kategorier: BLOGForside

0 Kommentarer

Skriv et svar

Profilbillede pladsholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *